Vlees
Ongeveer elke 5-6 weken laten wij een koe of stier in de buurt slachten die bij ons op het bedrijf is opgegroeid, en heeft gegraasd op de percelen gras die wij in gebruik hebben.
Het vlees verkopen wij voornamelijk vanuit onze diepvries vlees automaat op het erf. Hier kan je met bankpas contactloos betalen.
Ook is het mogelijk om online een eigen pakket samen te stellen. Ga daarvoor naar de Webshop en haal bij voorkeur zaterdag uw pakket op!!
Mocht u een wat grotere bestelling willen doen, dan is het ook mogelijk om dit op zaterdag direct uit de vriezer te kopen.
De prijzen die wij hanteren zijn:
Hamburger 2x100gr € 3,75
Tartaar 2x100 gr € 2,95
Saucijzen 2x100gr € 3,75
Gehakt 500 gr € 5,95
Rosbief 500 gr € 9,95
Schenkel met been € 2,00
Poulet 300 gr € 4,00
Runderlappen 500 gr € 7,45
Bief lappen 500 gr € 7,95
kogel biefstuk 250 gr € 7,45
Bavette 300 gr € 7,45
Staartstuk/Picanha 250 gr € 5,95
Hollandse biefstuk 250 gr € 7,45
Ossehaas € 7,95
Sukade lap € 6,95
Entrocote € 7,45
Riplappen € 6,95
Rib eye € 6,95
Rolade per 600 gr € 9,95
Borstlappen € 6,45
Boulion vlees € 3,45
diamant haas € 8,45