Vlees  

Ongeveer elke 5-6 weken laten wij een koe of stier in de buurt slachten die bij ons op het bedrijf is opgegroeid, en heeft gegraasd op de percelen gras die wij in gebruik hebben. 

Het vlees verkopen wij voornamelijk vanuit onze diepvries vlees automaat op het erf. Hier kan je met bankpas contactloos betalen. 

Ook is het mogelijk om online een eigen pakket samen te stellen. Ga daarvoor naar de Webshop en haal bij voorkeur zaterdag uw pakket op!!

Mocht u een wat grotere bestelling willen doen, dan is het ook mogelijk om dit op zaterdag direct uit de vriezer te kopen. 

De prijzen die wij hanteren zijn:

Hamburger        2x100gr     € 3,75

Tartaar                 2x100 gr    € 2,95

Saucijzen            2x100gr      € 3,75

Gehakt                     500 gr      € 5,95

Rosbief                      500 gr     € 9,95

Schenkel met been                € 2,00

Poulet                      300 gr       € 4,00

Runderlappen      500 gr       € 7,45

Bief lappen            500 gr       € 7,95

kogel biefstuk       250  gr      € 7,45

Bavette                      300 gr     € 7,45

Staartstuk/Picanha  250 gr  € 5,95

Hollandse biefstuk  250 gr    € 7,45

Ossehaas            € 7,95

Sukade lap        € 6,95

Entrocote          € 7,45

Riplappen         € 6,95

Rib eye              € 6,95

Rolade per 600 gr  € 9,95

Borstlappen      € 6,45

Boulion vlees    € 3,45

diamant haas   € 8,45